Super Wax – 500 ml

Super Wax – 500 ml

Geeft glans en bescherming aan elk gelakt object. Ook voor het polijsten van RVS, chroom en kunststof. Geeft de perfecte uitstraling aan elke showroom of etalage.

8,65 excl. btw 10,47 incl. btw

Aantal

Levertijd: 1 - 3 werkdagen

Productomschrijving

Super Wax is een hoogwaardig product dat een perfecte glans en bescherming geeft op vrijwel iedere gladde ondergrond. Door zijn eenvoudige verwerking krijgt men snel en makkelijk een professioneel resultaat. Super Wax bevat geen krijt en is daardoor veilig te gebruiken op kunststof.

Toepassingen:

Op gladde of geschilderde oppervlakken zoals auto’s, vrachtwagens, motorfietsen, gelakte oppervlakken, glas en plastic onderdelen. Ook voor boten, scooters, waterscooters, campers, fietsen en motoren. Als bescherming tegen besmetting voor raam en deur, glas of raam- en deurkozijnen. Voor het polijsten van glad of gepolijst roestvrij staal. Voor de verzorging van verchroomde onderdelen, meubels, machine-onderdelen etc.

Geeft diepe glans

  • Geschikt voor de meeste lakken en kunststoffen
  • Impregnerende eigenschappen
  • Langdurige bescherming
  • Makkelijk in gebruik, opspuiten en uitwrijven

Op gladde of geschilderde oppervlakken zoals autoā€™s, vrachtwagens, motorfietsen, gelakte oppervlakken, glas en plastic onderdelen. Ook voor boten, scooters, waterscooters, campers, fietsen en motoren. Als bescherming tegen besmetting voor raam en deur, glas of raam- en deurkozijnen. Voor het polijsten van glad of gepolijst roestvrij staal. Voor de verzorging van verchroomde onderdelen, meubels, machine-onderdelen etc.